Vrachtwagenspuiterij Truckpaint

 

VRACHTWAGEN, BUS OF MACHINE SPUITEN

Het spuiten en repareren van lakschade aan vrachtwagens is een vak apart en vraagt om een professionele aanpak. Het is immers van groot belang dat uw truck, vrachtwagen, bus, auto of macine er perfect uitziet. Het is uw visitekaartje en u krijgt nooit een 2e kans voor een 1e indruk. Of uw vrachtwagen nu wilt laten spuiten in uw bedrijfskleuren, repareren van lakschade of ontdoen van roest bij Truckpaint bent u aan het juiste adres. Dankzij onze 3 ruime spuitcabines en het juiste materiaal kunnen wij vrachtwagen of graafmachine of sjofel tot 18 meter spuiten. Maar ook voor kleinere objecten zoals een tank van een motor of een hekwerk of een ander object vana 10 cm. kunt u bij ons terecht.

GROTE TRUCKS OF KLEINE OBJECT SPUITEN

Onze allernieuwste high-solid en watergedragen lakken zijn speciaal geselecteerd om de extremen waar trucks en werkmachines dagelijks aan worden blootgesteld goed te doorstaan. Voorafgaand aan het spuiten van uw truck of vrachtwagen zullen we ervoor zorgen dat de oude lak, roest en vuil is verwijderd. Voor een optimale hechting van de nieuwe lak zullen we de vrachtwagen stralen, indien nodig zullen we doorgeroeste plekken of beschadigingen uitstukken.

SPUITEN INFORMATIE

Wilt u meer weten over spuiten van uw voertuig? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via het contactformulier aan de rechterkant. U kunt daar ook aangeven als u wilt dat wij u terugbellen. Onze medewerkers staan u graag te woord. Zij kunnen u uiteraard ook informeren over de vele andere diensten die Truckpaint biedt. Wilt u liever langskomen kan ook ook op onze vestiging in Doetinchem. Graag wel daarvoor een afspraak maken zodat wij alle tijd voor u hebben.

Contactformulier

Vul hier a.u.b. de naam van uw bedrijf in

Vul hier a.u.b. uw naam in

Vul hier uw emailadres in.

Vul hier nogmaals uw emailadres in.

Vul hier a.u.b. uw telefoonnummer in

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht om in te vullen.