Schadeherstel bij vrachtwagens, trucks, auto's, bestelbus, werkvervoer, machines: Truckpaint  

 

VRACHTWAGEN SCHADEHERSTEL

Van een parkeerfoutje tot hagelschade, van kras tot crash... Autoschade. Het kan de beste chauffeur overkomen. Als het u gebeurt is uw truck, auto, bus, graafmachine, sjofel of ander groot en klein materieel bij ons in goede handen en maken wij hem weer als nieuw. De vakmensen van Truckpaint herstellen alle schades, van klein tot groot, aan alle bedrijfsvoertuigen en met alle schadehersteltechnieken.

 

SCHADEHERSTEL ZONDER VERVANGING

Dashboard, kunststof bumpers, koplampplaten of andere delen met schade? Vervangen is vaak niet echt nodig. Truckpaint kan de meeste kunststofschades onzichtbaar herstellen. Doordat onderdelen langer meegaan en repareren vaak goedkoper is dan vervangen, bespaart u op uw schadelasten.

SCHADEHERSTEL INFORMATIE

Wilt u meer weten over schadeherstel aan uw voertuig? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via het contactformulier aan de rechterkant. U kunt daar ook aangeven als u wilt dat wij u terugbellen. Onze medewerkers staan u graag te woord. Zij kunnen u uiteraard ook informeren over de vele andere diensten die Truckpaint biedt. Wilt u liever langskomen kan ook ook op onze vestiging in Doetinchem. Graag wel daarvoor een afspraak maken zodat wij alle tijd voor u hebben.

Contactformulier

Vul hier a.u.b. de naam van uw bedrijf in

Vul hier a.u.b. uw naam in

Vul hier uw emailadres in.

Vul hier nogmaals uw emailadres in.

Vul hier a.u.b. uw telefoonnummer in

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht om in te vullen.