Stralen van trucks, werkverkeer, vrachtwagens, motors, auto's: Truckpaint

 

VRACHTWAGEN, BUS OF MACHINE STRALEN

Vakkundig en met een perfect resultaat kunt u uw truck, machine of enig ander object aanbieden voor het stralen waarbij lak en roest grondig wordt verwijderd.. Daarna kunt u uw vrachtwagen laten spuiten in uw bedrijfskleuren in in van de 3 spuitcabines bij Truckpaint in Doetinchem.

GROTE TRUCKS OF KLEINE OBJECTEN stralen

Wij kunnen vrachtwagen, graafmachine, sjofels, busjes, auto's, motoren tot 18 meter stralen. Maar ook kleinere objecten zoals een tank van een motor of een hekwerk, stoel, kast of een ander object vanaf 10 cm. kunnen wij aan. Voor een optimale hechting van de nieuwe lak is stralen beste voorbereiding, indien nodig zullen we doorgeroeste plekken of beschadigingen eerst uitstukken en repareren.

STRALEN INFORMATIE

Wilt u meer weten over stralen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via het contactformulier aan de rechterkant. U kunt daar ook aangeven als u wilt dat wij u terugbellen. Onze medewerkers staan u graag te woord. Zij kunnen u uiteraard ook informeren over de vele andere diensten die Truckpaint biedt. Wilt u liever langskomen kan ook ook op onze vestiging in Doetinchem. Graag wel daarvoor een afspraak maken zodat wij alle tijd voor u hebben. 

 

 

Contactformulier

Vul hier a.u.b. de naam van uw bedrijf in

Vul hier a.u.b. uw naam in

Vul hier uw emailadres in.

Vul hier nogmaals uw emailadres in.

Vul hier a.u.b. uw telefoonnummer in

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht om in te vullen.